menu

Seznam učiteljev 2. stopnje

 

Licenciran učitelj AEQ metode® 2.stopnje zna:

  • Učiti osnovne in dodatne AEQ vaje in jih kombinirati med sabo za izboljšanje občutka, nadzora, urejenosti in učinkovitosti gibanja in nadzora nad mišicami pri težjih oblikah senzorno-motorne amnezije in močnejših ter dolgotrajnejših kroničnih bolečinah in težavah
  • Ima globlje znanje vzrokov in posledic senzorno-motorne amnezije ter prepoznava in vpliva na somatske odzive na stres ter poškodbe.
  • Razume principe AEQ metode® in klinične somatike ter zna pomagati pri spreminjanju senzorno motornih vzorcev, ki povzročajo močnejše kronične bolečine, težje gibalne omejitve ter zmanjšujejo kvaliteto življenja.
  • V veliko pomoč je pri vseh stanjih močno zakrčenih, prekratkih, napetih mišicah, ki jih tudi z največjo pozornostjo in željo ne moremo sprostiti.
  • Z učenjem zna pomagati, ko imamo občutek, da telo ne čutimo, nadziramo in imamo občutek odtujenosti in nemoč nad trenutnim stanjem.
  • Z učenjem izboljšanja nadzora nad mišicami in povečanjem učinkovitosti gibanja pomaga odpraviti ponavljajoče se poškodbe zaradi obremenitev prisilne drže pri delu ali velike količine ponavljajočih se gibov pri športu.
  • Zna povečati usklajenost gibov ter tako pomagati športniku pri izboljšasnju rezultatov skozi večjo gibalno inteligenco in učinkoviti obseg gibanja.
  • Zna prepoznati somatske gibalne vzorce, katerih vzroki so čustvene narave in jih skozi individualno učenje gibov spremeni, ter tako olajša spremembe čustvenih vzorcev in osebnostno rast.
  • Z učenjem principov AEQ metode® in AEQ vaj omili in tudi v težjih oblikah omogoči odpravo sledečih kroničnih bolečin in težav: bolečine v hrbtu, bolečine v vratu, išijas, teniški komolec, karpalni kanal, bolečine v kolenu, petni trn, hiperlordoza, hiperkifoza, sindrom piriformis, torakalni sindrom, zamerznjena rama, glavoboli, plitko dihanje, migrene, tendinitis, mišićni krči, bolečine v sklepih, kronična utrujenost, mravjlinčenje v dlaneh in prstih rok, fibromialgija, skolioza, plantarni fasciitis, ahilova tetiva...

 

 

Uroš Petan, Ljubljana

 

Uroš Petan, Ljubljana

 

Tržaška 315, 1000 Ljubljana, GSM: 040 304 233

Petra Šmid Seljak, Vrhnika

 

Petra Šmid Seljak, Vrhnika

 

Vrhnika, www.terapevtskidotik.si, 051/ 395 059

Jasmina Rome Rodić, Zagorje

 

Jasmina Rome Rodić, Zagorje

 

mobi: 040 214 633

Simona Lesar

 

Simona Lesar, Brežice

 

Mobi: 040-880-751

Vilma Jan Špiler

 

Vilma Jan Špiler, Krško

 

Mobi: 051 387 788, Mail: vilma@vita-nova.si, Web: www.vita-nova.si

Samo Šinik

 

Samo Šinik

 

Mobi: 040 273 271: Mail: samo_sinik@t-2.net; FB: sl-si.facebook.com/samo.sinik

James M.Tomazin, Ljubljana

 

James M.Tomazin, Slovenska Bistrica

 

GSM: 040748369 Mail: james@center-sonce.com

Lidija Jakljevič, Metlika

 

Lidija Jakljevič, Metlika

 

Mobi: 031 348 102, Mail: lidija.jakljevic@gmail.com

Talita Taber, Preddvor

 

Talita Taber, Preddvor

 

mail: talitaterapija@gmail.com GSM: 040 607 190

Dunja Gačnik, Ljubljana

 

Dunja Gačnik, Ljubljana

 

gsm 040/785-934, e-mail: info@sd-metulj.si
tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook