Irena Jugovic

 

Že od nekdaj sem naklonjena k gibanju. Najbrž me k temu vodi nek notranji čut, saj s tem skušam balansirati stanje svojega fizičnega telesa in duha.

Vedno me je zanimalo zdravje ljudi, mehki prijemi zdravljenja, rehabilitacija, …. Pri tem mi je največje vodilo moje telo, ki je bilo že v rani mladosti soočeno s poškodbami in kasneje travmami. Posledično so že zelo zgodaj nastopile tudi telesne hibe. V iskanju rešitve zase sem iskala znanja preko učenja, energetskih tehnik kot je REIKI, do študija anatomije, masaž…Iskala sem podporne metode pri obravnavi športnikov, osvojila tudi znanja uporabe kinezi trakov.

 

Vedoželjnost me je pripeljala tudi do klinične somatike, kjer sem združila skupaj vsa osvojena znanja.

 

S klinično somatiko sem se seznanila skozi sinovo pot, kasneje sem k aktivnemu učenju pristopila tudi sama. Individualno delo na sebi, udeležba na AEQ delavnicah, ...odpirala so se mi nova obzorja. Ko po nekaj mesečnem delu, vsakič znova občutiš dele telesa, na katere si že pozabil, začutiš vibracijo vlakna, ki je bilo okovano v možganih...., me motivira v raziskovanju in učenju naprej.

 

Znanje, vedenje me tudi utrjuje in izboljšuje v mojem delu.

 

Vesela, da sedaj znanje lahko posredujem naprej v obliki:

  • individualnih  obravnav ter
  • tedenskih skupinskih delavnic.

 

Delam s športniki, rekreativci, mladimi mamicami, starostniki in vsem, ki jim vsakodnevne obremenitve in bitka s časom pomeni odmik od učinkovitega življenja.

 

Irena Jugovic, certificirana učiteljica somatskih gibov po AEQ metodi,  certficirana izvajalka terapije s kinezi trakovi,  REIKI učiteljica

 

Irena Jugovic, Kranj

 

Uroš Petan, Ljubljana

 

Uroš Petan, Ljubljana

 

GSM: 040 304 233, Email: info@one2one.si

Jasmina Rome Rodić, Zagorje

 

Jasmina Rome Rodić, Zagorje

 

Mobi: 040 214 633, email: jasmina.rome@guest.arnes.si

Uroš Petan, Ljubljana

 

Uroš Petan, Ljubljana

 

GSM: 040 304 233, Email: info@one2one.si

tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook