Suzana Komel, Nova Gorica

 

učiteljica somatskih gibov po AEQ metodi 1.stopnje

 

Mail: suzana.komel@gmail.com

Mobi: 040 133 309

 

Na seminar za učitelje somatskih gibov po AEQ metodi sem se odločila, ker sem že nekaj časa iskala metodo, ki bi učinkovito odpravljala bolečine, ki jih imajo moji vadeči.

 

Sem namreč inštruktorica različnih razgibalnih vadb. Na vadbah sem opazila, da vedno več ljudi prihaja k meni na vadbo, da bi odpravili  bolečine v ramenih, vratu, križu in kolenih. Do določene mere se takšne bolečine zmanjšajo, nekatere tudi izvenijo. Hotela pa sem svoje znanje nadgraditi z vadbo, ki bi bila še bolj usmerjena za odpravo bolečin.

 

Na AEQ seminarju sem od Aleša dobila ogromno koristnih informacji, ki so nadgradile moje znanje in pogled. Spoznala sem, da AEQ metoda poleg daljšanja in krajšanjea mišic, odpravlja tudi vzroke zaradi katerih so naše mišice zakrčene. Kronične bolečine nastanejo zaradi nepravilne drže pri delu, nesreče ali potlačenih čustev. Skozi zavestne gibe nam AEQ klinična somatika omogoča spoznavanje samega sebe, odpravlja zakrčenost mišic, kronične bolečine ter sprošča.

 

Poleg vadb za oblikovanja telesa, Joge, Joge obraza in svetovanja o uravnoteženi prehrani vodim tudi: - individualne in - skupinske delavnice AEQ klinične somatike.

 

Suzana-Komel

 

tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook