Tina Ogorevc Pavlin

 

Učiteljica somatskih gibov po AEQ metodi 1. stopnje

 

Lokacija: Brežice

Kontakt: 040 512 432, info@maat-center.com

spletna stran: www.maat-center.com

 

 

Kratek opis mojega dela:

 

Že več kot dve desetletji se ukvarjam z raziskovanjem, pridobivanjem novih znanj in iskanjem boljših in učinkovitejših načinov, kako pomagati sebi in drugim ljudem izboljšati kakovost življenja, obogatiti in olajšati življenje.

 

Sem refleksoterapevtka, tui-na terapevtka, Aura-Soma barvna terapevtka in učiteljica reikija. Deset let sem delala kot reflekoterapevtka in maserka, v zadnjih letih sem predvsem učiteljica metod, namenjenih samozdravljenju. Vodim tečaje, ki sem jih poimenovala Kvantni reiki, vsebujejo tradicionalni Reiki in moderne kvantne tehnike, tečaje Biorgonomije in različne delavnice sproščanja, meditacije in podobnih tehnik.

 

Zadnja leta se izobražujem tudi na področju homeopatije. Homeopatijo in njene principe vključujem v svoje tečaje in delavnice.

AEQ klinična somatika je dvignila kvaliteto in učinkovitost mojih delavnic, postale so bolj celostne in z učenjem in izvajanjem AEQ somatskih vaj, so tudi energijske tehnike bolj učinkovite in imajo trajnejši učinek.

 

 

Izobraževanje:

 

Izobraževanje za učiteljico Reikija je potekalo pri Marjanu in Giordani Osterman in Marjanu Ogorevcu.

 

V Angliji sem obiskovala izobraževanja (3 stopnje) za barvne terapevte v Aura-Soma izobraževalnem centru v Tettfordu.

 

Izobraževanje za refleksoterpevte je potekalo v šoli Belosana v Ljubljani, s tem sem pridobila certifikat nacionalne poklicne kvalifikacije pri GZS.

 

Šolo za terapevte tradicionalne kitajske medicine TUI-NA sem obiskovala v Ljubljani pri dr. Edvinu Derviševiču, ki je bil tudi strokovni vodja šole za klasično in francosko homeopatijo, ki sem jo obiskovala v Zagrebu.

 

Zadnje izobraževanje je bila Šola osebne rasti Tadeja Pretnerja.

 

Skozi vsa leta pa različne delavnice in predavanja tujih in domačih učiteljev, v živo in on-line seminarji s področja ajurvede, homeopatije, tapkanja po meridianih, tečaj biosinergije.

 

Zaposlena sem v svojem podjetju Maat Center, trenutno pa delam v Ljubljani in v Brežicah.

 

Tina Ogorevc Pavlin

 

tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook