Tina Smolej

 

diplomirana medicinska sestra in tuinolog, QT Practitioner,

Učitelj somatskih gibov po metodi AEQ 1. stopnje

 

Leta 2013 sem zaključila visokošolski študij na Visoki šoli za zdravstvo Jesenice. Med študijem zdravstvene nege sem se vpisala na izredni študij Academy for Traditional Chinese Medicine Beijing China, kjer sem leta 2011 diplomirala in dobila naziv diplomiran tuinolog. Prav tako sem uspešno opravila vse obveznosti kvantnega dotika in v Londonu zaključila Quatum Touch Practitioner Level 2. Ker vodim svoj Center FIZIZ je izobraževanje in pridobivanje (novega in nadgradnja že znanega) znanja moj stalni proces, ker le tako lahko svojim strankam nudim vedno več in vedno boljše storitve, zato sem tekom let na različnih izobraževanjih pridobila ogromno znanja in veščin, seveda pa izkušenj.

 

Glede na to, da je moj vsakdan srečevanje ljudi z različnimi bolečinami in zdravstveni težavami – z vzrokom ali brez, sem že kar nekaj časa iskala metodo, ki bi ljudem lahko pomagala še bolj holistično odpraviti tegobe. Tako sem spoznala AEQ metodo klinične somatike, ki mi je odprla nov pogled na svet, na človeka, na življenje in razširila obzorja. Aprila 2017 sem zaključila 1. stopnjo AEQ klinične somatike in pridobila naziv Učitelj somatskih gibov po metodi AEQ 1. stopnje.

 

Zdaj poleg terapevtskih masaž, akupunkture, QT terapij in drugih, izvajam in vodim tudi individualne in skupinske delavnice AEQ klinične somatike. Ljudem želim pokazati in jih naučiti, da obstaja način kako si spremeniti ne le zdravstveno stanje na bolje, vendar tudi življenje, kako se ponovno zavedati sebe in svojih občutkov, kako izboljšati nadzor nad gibanjem, kako spet sebe postaviti na prvo mesto tukaj in zdaj.

 

Metoda AEQ klinične somatike omogoča, da ljudje naučene gibe zavestno izvajajo tudi doma in pridobljeno znanje uporabljajo v svojem vsakdanu ter s tem nadaljujejo aktiven proces preobrazbe. Kajti »Edina oseba, ki jo lahko spremenimo, smo mi sami. In ko spreminjamo sebe, spreminjamo svet okoli nas«.

 

Spletno mesto: www.fiziz.si

Mail: fiziz.tina@gmail.com

Mobi: 040 814 313

FB stran: Center zdravja, lepote in dobrega počutja FIZIZ Škofja Loka

 

Tina-Smolej

 

tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook