James M.Tomazin

 

gsm: 040748369

mail: james@center-sonce.com

 

Ko je učenec pripravljen učitelj pride. Moja pot se je križala z Aleš Ernstom in AEQ metodo®.  AEQ metoda me je spremenila (in me še spreminja) in bo pomagala spremeniti svet. Sem poln pričakovanja in resnično vesel, da bom pri tem pomagal.

 

Učim ljudi, starost sploh ni važna, kako s čimmanj porabe energije učinkovito premikati naše telo v vseh situacijah. Učim ljudi vsak dan narediti kaj novega, vsak dan napredovati v spirali učenja, vsak dan se čimveč smejati, vsak dan biti hvaležen da živiš, vsak dan uživati v čimveč malih stvareh, trenutkih…  Samo tako lahko živiš polno, radostno, dolgo življenje brez kakršnih koli bolečin.

 

Neizmerno srečen sem, da sem našel svoje življensko poslanstvo in da mi je omogočeno pomagati svet spreminjati na bolje.

 

Po izobrazbi sem inženir metalurgije. Šport mi je vsadil v telo in glavo moj oče.  Po težki nesreči in uspešni sanaciji težke poškodbe (3.operacije – najkrajša 3.ure, najprej so mi hoteli nogo odrezati, 1,5.leti na berglah,po 2.letih prvič spet tekel) se je nekaj “premaknilo” v moji glavi. Že prej sem bil učitelj smučanja in plavanja, intenzivno sem igral nogomet.  Zadnjih 20. let svojega življenja sem posvetil področju gibanja, vadbe, prehrane, zmanjševanju prekomerne teže, dolgoživosti, treninga možganov…

 

Intenzivno sem se začel izobraževati , študirati načine vadbe, gibanja, prebirati knjige, obiskovati seminarje, predavanja, se izobraževati v tujini, polagati razne licence v tujini in v Sloveniji.  Udeležil sem se izobraževanj v USA, Nizozemski, Nemčiji, Angliji, Švedski, Finski, Danski, Češki, Slovaški, Italiji, Avstriji, Grčiji na Hrvaškem in seveda v Sloveniji. V svojo glavo sem vložil preko 250.000,00 EUR.

 

Še vedno se učim dan za dnem in dokler bom obstajal se bom učil….

 

Predaval ali vodil sem delavnice v Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini in Nemčiji.  V jeseni 2016 snemamo 20 28minutnih  izobraževalnih TV oddaj »Male skrivnosti za veliko zdravja – z Jamesom«, s podnaslovom  »101 enostaven nasvet za zdravih 100 let«, ki bodo predvajane na BK TV od  januarja.2017 dalje.  Vse scenarije in režijo delam sam.  Pišem knjigo, še ena je že formirana v glavi.

Zadnjih sedem let se intenzivno ukvarja s kompleksnim človeškim telesom, povezavami v njem na vseh nivojih in posledično odpravljanjem neravnovesij in s tem tudi odpravo bolečin kjerkoli v telesu. Študiral (in še) miofascialne povezave, klinično somatiko, Mezoires tehniko, tradicionalno kitajsko medicino, taoizem, Aminoclinic, WooDoo flossing pri dr.Kelly Starrettu… To je moje poslanstvo, moje življenje…

Predavam po podjetjih, v društvih upokojencev, vodim delavnice, predavam managerjem, izvajam  idividualna svetovanja in učenja, pomagam ljudem do vedenja, kako živeti polno življenje brez bolečin.

 

S svojo ekipo izvajamo kompleksnejše programe:

  • Osnove kvalitetnega življenja
  • Zdrav življenjski slog,
  • »Aktivno« pri zdravstvenih težavah,
  • Bolečine v križu  (tudi ostale bolečine v kolenu, kolku, komolcu, rami, vratu…),
  • Svetovanje pri prehrani,
  • Fizična aktivnost in vadba,
  • Dihanje-ključ do vsega,
  • Sedenje-največja nevarnost sedanjosti…

 

Bistvo vsega pa je – vsi ljudje smo popolnoma različni. Vsak človek je popolnoma drugačen, vsi smo unikatni, zato mora biti tudi vsak program popolnoma unikaten. Vse kar počnem, temelji na tem absolutnem  zakonu vesolja.

 

Uroš Petan, Ljubljana

 

tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook