Žiga Božič Žagar

 

Spletna stran: www.zbz-aeq.si
Kraji učenja: Brežice in Ljubljana
 

Sem aktivni rokometaš. Vsakodnevni treningi, stres, hitenje in naglica vsakdana so me pripeljali do izgube občutka, kako sem.

 

Imel sem bolečine v hrbtenici, zbujal sem se utrujen, bolečine so se razširile na ramena, komolce, vrat in glavo. Hodil sem na različne terapije, ki so mi le lajšale težave, vzrok pa se ni odpravil. Februarja 2016 sem spoznal AEQ metodo in s pomočjo gospoda Ernsta sem se naučil pomagati sam sebi, izboljšati svoje počutje in odpraviti svoje bolečine, SAM. Postopoma se mi je vračal občutek v telo, kar mi je tudi omogočilo, da sem se lahko naučil igrati rokomet z obema rokama, življenje pa mi je veliko bolj enostavno, lahkotno in učinkovito. Navdušil sem se nad rezultati razumevanja AEQ metode in izvajanja somatskih vaj ter nadaljeval z izobraževanjem za AEQ učitelja, saj želim to izkušnjo deliti z ostalimi in jim pomagati k izboljšanju kakovosti življenja.

 

Sebe lahko spremenimo samo mi sami, nihče drug ne more čutiti nameto nas. Podzavest pa lahko spremenimo samo z zavestnim učenjem, kar nas uči AEQ metoda.

 

AEQ učim v obliki tedenskih delavnic in preko osebnega učenja AEQ vaj®.

 

Vsakemu posamezniku se posvečam posebej in mu pomagam razumeti, zakaj ima težave, kako se jih da izboljšati ali celo odpraviti in kako lahko kakovostnejše živi svoje življenje.

 

Žiga Božič Žagar, učitelj AEQ metode 2. stopnje

 

Žiga Božič Žagar

 

tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook